Προσωπικά Δεδομένα 

Η Εpiplo.net διαβεβαιώνει ότι τηρούνται όλοι οι νόμοι και κανονισμοί για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων κατά τη χρήση των υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου σύμφωνα με το Διεθνές, Ευρωπαϊκό και Εσωτερικό Ελληνικό Δίκαιο.

Πολιτική Απορρήτου

Η συλλογή των προσωπικών δεδομένων που συμβαίνει κατά τη διάρκεια της χρήσης του ιστότοπου, γίνεται για την διευκόλυνση επικοινωνίας με τον πελάτη και την καλύτερη εξυπηρέτηση του με τις υπηρεσίες και τα προιοντα της Epiplo.net.

Η Πολιτική Απορρήτου της Εταιρείας μας περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων παρέχει πληροφορίες σχετικά με το πότε και το γιατί συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, με ποιόν τρόπο τα χρησιμοποιούμε και τα επεξεργαζόμαστε, για πόσο χρονικό διάστημα τα διατηρούμε και τέλος, κάτω από ποιους όρους μπορούμε να τα μοιραστούμε με άλλους. Η Εταιρία δεν συλλέγει ούτε απαιτεί την κοινοποίηση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, δεν ζητά ποτέ πληροφορίες που αφορούν την υγεία, τη φυλή, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τη θρησκεία και τις πολιτικές πεποιθήσεις.

Συλλογή Προσωπικών Δεδομένων

Για την περιήγηση στην ιστοσελίδα της Epiplo.net ο πελάτης δε χρειάζεται να αποκαλύπτει τη ταυτότητα του εκτός και αν το επιθυμει. Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να μας παρέχουν με προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόν(τα).

Χρήση των Πληροφοριών

H Epiplo.net συλλέγει τρεις τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες:

  1. στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης,
  2. στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του
  3. στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά τη σύνδεσή του μέσω άλλης πλατφόρμας (εφαρμογές ios, android, Facebook, Google).

H φόρμα παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το τηλέφωνο σας, ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας. Συμπληρωματικά μπορεί να σας ζητηθούν και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως στοιχεία αποστολής – παράδοσης μιας παραγγελίας, στοιχεία τιμολόγησης ή λεπτομέρειες σχετικά με προσφορά που έχετε ζητήσει.

Στοιχεία πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας θα σας ζητηθούν αποκλειστικά και μόνο όταν έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής “Πληρωμή με Κάρτα” και εφόσον αυτός ο τρόπος πληρωμής είναι ενεργοποιημένος και επιλέξιμος στην ιστοσελίδα.

Τα στοιχεία της όποιας πιστωτικής η χρεωστικής κάρτας χρησιμοποιείτε, ουδέποτε αποθηκεύονται!

Οπότε, σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα  υπεξαίρεσής τους από τρίτους. H εκκαθάριση της συναλλαγής σας, αν επιλέξετε να πραγματοποιήσετε πληρωμή με την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα, γίνεται με μέθοδο ανακατεύθυνσης (redirect) στο ασφαλές δικτυακό περιβάλλον της Attica Bank εφόσον αυτή η πύλη πληρωμών είναι ενεργοποιημένη.

Η εταιρία κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με

  1. την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας,
  2. για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη όταν υπάρχει ανάγκη,
  3. για νέα, προσφορές και διαφημιστικούς σκοπούς της Epiplo.net

Η συλλογή των προσωπικών δεδομένων γίνεται:

  • Κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας στην ιστοσελίδα μας( όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Κατ’επιλογή συμπληρώνεται όνομα, τηλέφωνα επικοινωνίας, διεύθυνση τιμολόγησης / αποστολής και άλλες προσωπικές πληροφορίες, φυλάσσονται επίσης από εμάς και τις διαχειριζόμαστε σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
  • Όταν εγγράφεστε προκειμένου να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό, ή άλλο υλικό μάρκετινγκ ή να ανανεώνετε τις προτιμήσεις σας στο σχετικό κέντρο:email, το όνομα και άλλες σχετικές πληροφορίες.
  • Στην επικοινωνία μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή ταχυδρομείου

Σας δηλώνουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα φυλάσσονται από εμάς και τις διαχειριζόμαστε σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Τιμές Προϊόντων

Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στις ιστοσελίδες μας συμπεριλαμβάνουν το νόμιμο Φ.Π.Α.. Οι τιμές αυτές συμφωνούν με τα προϊόντα όπως αυτά είναι διαθέσιμα κατά παραγγελία, με τα χαρακτηριστικά που αναγράφονται στην “Περιγραφή” του κάθε προϊόντος. Η Epiplo.net  έχει δικαίωμα να  τροποποιεί, προσθέτει, μεταβάλλει ή να ανανεώνει μονομερώς το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος, καθώς και τους όρους χρήσης αυτού, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με μόνη την ανακοίνωσή τους μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος.

Υπάρχει δυνατότητα τροποποίησης κάθε σχεδίου των επίπλων σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Σε πολλές περιπτώσεις, θα υπάρχει και αντίστοιχη διαφοροποίηση στην τιμή του προϊόντος  ανάλογη με την τροποποίηση στη διάσταση, στο διαφορετικό τύπο υφάσματος, ή υλικού.  Σε αυτήν την περίπτωση, λόγω της προσαρμογής του προϊόντος σε εξατομικευμένες προτιμήσεις, ο χρόνος παράδοσης μεταβάλλεται και συμφωνείται από τα δύο μέρη.

Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και τα χρώματα στα οποία εμφανίζονται δύνανται να παρουσιάζουν αποκλίσεις. Η περιγραφή των προϊόντων και η τιμή τους παρέχεται στον πελάτη κατά την επιλογή των προϊόντων και ενδέχεται να μην ανταποκρίνονται στην τελική μορφή του προϊόντος της φωτογραφίας (π.χ. ο καναπές στη φωτογραφία να εμφανίζει περισσότερα κομμάτια από αυτόν που έχει στο καλάθι του προς αγορά ο πελάτης).

Πολιτική αποστολής Προϊόντων 

Τα προϊόντα αποστέλλονται με πρακτορείο μεταφορών. Τα έπιπλα κατασκευάζονται για τον καθένα ξεχωριστά στους επιθυμητούς χρωματισμούς/διαστάσεις και σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Αυτό σημαίνει πως ο μέσος χρόνος αποστολής από την οριστικοποίηση των διαστάσεων και των χρωματισμών, εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των πρώτων υλών κατασκευής και συμφωνείται από την εταιρία και τον πελάτη κατά την παραγγελία. Για τα μεγάλα αστικά κέντρα υπάρχει δυνατότητα παράδοσης στη διεύθυνση αποστολής που δηλώθηκε κατά την παραγγελία με παράδοση στο πεζοδρόμιο ή σε όροφο κατόπιν συμφωνίας. Σε απομακρυσμένες περιοχές παραδίδονται στην τοπική έδρα της μεταφορικής εταιρίας.

Όλα τα έπιπλα αποστέλλονται μη συναρμολογημενα


Ισχύουν επιβαρύνσεις μεταφορικών εξόδων βάσει όγκου μεταφοράς.

Όλα τα προϊόντα της παραγγελίας περνούν από ποιοτικό έλεγχο πριν την αποστολή και συσκευάζονται προσεκτικά. Εάν κατά τον ποιοτικό έλεγχο υποπέσει στην αντίληψή μας πως κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό, αυτό δεν αποστέλλεται έως ότου αντικατασταθεί και ενημερώνουμε τον πελάτη σχετικά για τυχόν καθυστέρηση της αποστολής λόγω αστοχίας υλικού.

Κόστος των μεταφορικών:

Την αποστολή των προϊόντων μας αναλαμβάνουν  εταιρίες μεταφορών σε όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα αποστολής πληρώνονται στον μεταφορέα κατά την παραλαβή. Η χρέωση των μεταφορικών ποικίλλει σύμφωνα με τον όγκο των επίπλων και τον προορισμό. Εάν δεν συνεργάζεστε με κάποια τοπική σας μεταφορική, θα σας προτείνουμε την πιο οικονομική για εσάς. Η παράδοση γίνεται στο πεζοδρόμιο. Αν επιθυμείτε παράδοση σε όροφο υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση στα μεταφορικά. Η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος δεν συμπεριλαμβάνεται στα έξοδα μεταφοράς. Για παραπάνω πληροφορίες σε ό,τι αφορά τις επιπλέον χρεώσεις, επικοινωνήστε μαζί μας.

Ισχύον Δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με την Εταιρία διέπονται και προστατεύονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το εμπόριο, το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων GDPR, καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας του καταναλωτή (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Καλάθι αγορών